Oleme valmistanud midagi täiesti erakordset. Meie esimene poolkuiv mulliga jook on vahutav kasemahlavein. Selle keelekarastuse puhul väärib äramärkimist mitu olulist detaili.
Vahuveini tooraine on kasemahl ja seda kevadist eluvett on mekkinud ilmselt igaüks. Alkoholiga seda vähese suhkrusisalduse tõttu esimese hooga seostada ei oskagi.
Abikäe on siinkohal ulatanud tehnoloogia. Piltlikult öeldes on kasemahlast vesi välja võetud ning valmistatud magusad, suhkrurikkad jäähelbed. Algsest toorainest on valmistatud justkui zip-fail, mis on seejärel üles sulatatud ja käärima pandud. Pärast pikki kuid laagerdumist on tulemuseks väga eriline mulliga jook, mille maitses on säilinud kasemahlale omane värske nüanss.
Selle erilise joogi valmistamistehnoloogia on kõike muud kui tavaline. Erilisus ja uudsus sai määravaks ka nime valikul. Nimi Sebra on viide eksootilisele loomale, kelle karvkate on äratuntavalt sarnane meie armsa kasepuuga. Kätkedes elamused pudelis, võime öelda, et eksootikat otsides ei pea alati kaugele rändama.
Sebra maitse on mõnusalt kerge ja suvine. Parim on seda nautida jahutatult, 6-8 °C juures. See on suurepärane kaaslane soojal suveõhtul või mõne erilise ürituse lõppakordina.
Sisaldab sulfiteid. 11%vol.